Un barbat in varsta de 82 de ani, din Piatra Neamt a deschis usa unor necunoscuti care s-au dat drept lucratori ai unei firme de dezinsectie care i-au furat 3.400 de lei din casa. Omul nu le-a cerut nici o legitimatie sau vreun alt act care sa le confirme calitatea pretinsa si i-a primit in casa, uitand de plicul cu bani lasat la vedere. Dupa ce indivizii au plecat, pietreanul a constatat ca operatia l-a costat cam scump. Prin distragerea atentiei, necunoascutii i-au sustras un plic in care se afla suma de 3.400 lei. Politiștii au demarat toate activitatile pentru identificarea autorilor pe baza semnalmentelor, prinderea lor fiind o chestiune de cateva zile.

 

Pentru ca nemtenii dovedesc in continuare o lipsa de informare si credulitate, Politia Neamt aduce din nou in atentie cateva reguli simple:

-Orice serviciu public, gen verificarea instalatiei de gaz, electricitate, dezinsectie, se face cunoscut prin intermediul asociatie de proprietari, fiind afișat in locurile special amenajate ale blocului.

-Va rugam sa manifestati prudenta cand o persoana necunoscuta se prezinta la ușa dumneavoastra sub diferite pretexte.

-Nu permiteti persoanelor sa intre in locuinta, folositi lantul de siguranta și verificati sau informati-va asupra motivului invocat de aceste persoane, de cele mai multe ori in spatele acestuia se ascund intentii infractionale!

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.