La data de 01.05.2017, lucrătorii Serviciului Rutier Neamţ au acţionat pe linia combaterii excesului de viteză, sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul I.G.P.R. Scopul acestei acţiuni a fost reprezentat de reducerea numărului accidentelor rutiere și a consecințelor acestora determinate de nerespectarea regimului legal de viteză de către conducătorii auto, conştientizarea opiniei publice, precum şi sancţionarea nerespectării acestei obligaţii prevăzute de legislaţia rutieră.

În cadrul acțiunii, au fost folosite toate aparatele radar din dotarea Serviciului Rutier, inclusiv cele neinscripționate, fiind aplicate 243 de sancțiuni contravenționale, dintre care 204 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Totodată, au fost reținute 31 de permise de conducere, dintre care 24 pentru depășirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime admise și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare. Acțiunile vor continua și în perioada următoare, pentru reducerea accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive.

Ionut CORFU

sursa: IPJ Neamt

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.