Consiliul Județean (CJ) Neamț alocă, în baza unei hotărâri din luna februarie, 350.000 de lei pentru realizarea unor lucrări la clădirile ce compun Spitalul de Pneumoftiziologie Bisericani. În mod normal, Consiliul Local Alexandru cel Bun ar fi trebuit să depună documentele justificative pentru obținerea banilor până la 1 noiembrie 2015, dar, din cauză că nu s-au primit la timp materialele și echipamentele necesare instalațiilor de oxigen, a cerut prelungirea termenului până la 30 noiembrie.
Cum asocierea în vederea finanțării s-a făcut prin votul consilierilor județeni, aceiași consilieri trebuie să voteze și prelungirea asocierii, în ședința ordinară din 29 octombrie, ca urmare a propunerii făcute de președintele CJ Neamț, Constantin Iacoban.

Finanțarea asigurată de legislativul nemțean din bugetul județului pe 2015 este investită în compartimentarea băilor, zugrăveli, vopsit, tâmplărie PVC, gresie, faianță și parchet, dar și în realizarea instalațiilor de încălzire, sanitare, electrice, instalații de oxigen și de alarmare a incendiilor.

Odată cu propunerea de prelungire a termenului până la care trebuie depuse documentele justificative – contract de execuție lucrări, facturi, s-a cerut și amânarea termenului până la care Consiliul Local din Alexandru cel Bun va depune raportul final cu privire la utilizarea sumelor, de la 1 decembrie la 21 decembrie 2015.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.