La data de 24 octombrie  a.c., în jurul orei 09.30,  polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamţ au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Tăbăcari, din Târgu-Neamț, a izbucnit un conflict între mai multe persoane.

Imediat, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamţ, luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț și din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău, care au procedat la aplanarea altercației și implicit la conducerea la sediul poliției a persoanelor participante.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, pe fondul unui conflict izbucnit spontan, patru persoane cu vârste cuprinse între 16 și 38 de ani, din Tărgu-Neamț, ar fi exercitat acte de violență asupra a trei persoane.

Totodată, cei patru, ar fi provocat distrugeri asupra unui imobil pe strada Tăbăcari, tulburând ordinea și liniștea publică și pătrunzând, fără drept, în curtea imobilului.

În baza probatoriului administrat, cele patru persoane au fost reținute pentru 24 de ore, fiind cercetate sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice, violare de domiciliu și amenințare.

Cei în cauză urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Ar trebui sa fie sesizat Corpul de Control al MAI sa vedem daca nu cumva Vlad fostul comandant de la Tg.Neamt o fi pus rromii sa se bata intre ei sa fie dat jos Tablan. De unde sa fie dat jos Tablan din copac fratilor unde statea urcat si recita poezii la vrabiii……..

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.