Deși au trecut 4 zile de la condamnarea la 6 ani și 8 luni de închisoare, fugarul Ionel Arsene rămâne în continuare președintele CJ Neamț. Prefectul PSD Adrian Niță nu a mai reușit să-l demită din funcție pe Arsene, deși chiar din ziua condamnării, sentința a fost publicată pe Portalul Instanțelor de Judeată, site oficila al Ministerului Justiției.

Pe 10 martie, la presiunile presei locale, Adrian Niță, ajuns prefect datorită lui Arsene, a transmis că așteaptă un referat de la Daniela Soroceanu, secretara județului, fostă prefect PSD, în baza căruia ar trebui să semneze ordinul de demitere. De atunci au trecut aproape 4 zile, însă Niță nu a emis Ordinul și refuză să răspundă la întrebările presei, privind stadiul la care se află procedura invocată de el, cea cu referatul de la Soroceanu, care ar trebui să ajungă de la etajul doi la etajul unu al clădirii prefecturii.

În urmă cu 24 de ore, Niță a fost întrebat de jurnaliști atât pe grupul de presă cât și în privat despre cum decurge procedura, însă nu a oferit nici un răspuns, deși în alte împrejurări (zile de comune, parastase, pomeniri, contre politice, postări pe facebook) este extrem de operativ.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.