39 de elevi ai Școlii de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr” Câmpina și un elev al Școlii de Agenți de poliție ,,Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca își vor perfecționa cele învățate în zona de practică profesională.

În perioada 30 ianuarie– 24 februarie a.c., 40 de elevi ai Școlilor de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr” Câmpina și ,,Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca își desfășoară al doilea stagiu de practică în cadrul structurilor operative ale Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Astfel, cei 34 de băieți și cele 6 fete care au parcurs modulul de pregătire teoretică, își vor perfecționa acum cele învățate în zona de practică profesională, 11 dintre aceștia la polițiile municipale și orășenești, iar 29 la posturile de poliție comunale.

Viitorii polițiști au fost primiți la sediul I.P.J. Neamț, unde a avut loc instruirea lor cu privire la activitățile ce urmează să le desfășoare, precum și la conduita pe care trebuie să o adopte pe parcursul stagiului de practică.

Fiecare elev a fost repartizat unui tutore profesional, un polițist cu experiență, care are rolul de a îl supraveghea și îndruma pe întreaga perioadă.

sursa: IPJ Neamt

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.