5 jocuri de păcănele cu șeptari pe care probabil nu le cunoști

Cifra șapte este una specială în majoritatea culturilor lumii. Mai peste tot, ea este asociată cu norocul, astfel că industria cazinourilor a „adoptat-o” încă de la început.

Cele mai populare păcănele online au, în general, șeptari pe role. Sunt, însă, și jocuri mai puțin cunoscute care prezintă acest simbol, precum următoarele 5, din oferta casino Frank online:

HOT SEVEN DELUXE

„Hot Seven Deluxe” este un joc clasic de la structura grilei (5 coloane x 3 rânduri), până la grafică și la simbolurile folosite. Fructele sunt reprezentate de pepeni, struguri, prune, portocale, lămâi și cireșe, în timp ce steluța aurie cu contur maro este simbol Scatter care plătește oriunde s-ar opri pe ecran, cu condiția să fie în minim trei exemplare.

Șeptarul este, de departe, cea mai valoroasă pictogramă. Ai câștig doar dacă obții trei șeptari pe trei coloane adiacente de la cea mai din stânga spre dreapta, pe una dintre cele 5 linii de plată. Singurul simbol care plătește dacă apare doar pe două coloane este cireașa.

SEVENS HIGH

O învârtire în plus la fiecare câștig, simboluri Wild Progresive și extra rotiri sunt caracteristicile prin care atrage în principal acest joc produs de Quickspin. În principiu, este tot un slot cu fructe și cu șeptari, pentru că pe role apar cireșe, portocale, lămâi și prune.

Totodată, printre simboluri sunt trei șeptari de culori diferite: albastră, verde și roșie. În stânga grilei este un „Wild Meter”, care crește cu o unitate după fiecare câștig consecutiv. De asemenea, un câștig îți aduce și o rotire pentru care nu ești taxat. Treptat, toți cei trei șeptari se pot transforma în elemente Wild. Jocul are și funcție de rotiri extra, declanșată de trei simboluri specifice.

Alte pictograme sunt clopoțelul, potcoava și trifoiul cu patru foi.

SMASHING SEVENS

„Smashing Sevens” este o păcănea online bazată pe mecanism Megaways. Grila are un format aparte, rolele 1 și 6 fiind mai mici decât cele din mijloc. De asemenea, deasupra este o rolă suplimentară, pe care simbolurile vin de la dreapta spre stânga și pot contribui la formarea combinațiilor câștigătoare. Când se întâmplă acest lucru, multiplicatorul crește și este valabil pentru toate câștigurile în avalanșă asociate cu rotirea respectivă.

Multiplicatorul nu se resetează în toată secvența de rotiri extra acordată de minim trei steluțe oprite pe ecran. Jocul se numește așa pentru că șeptarul este simbolul cel mai valoros și pentru că pictogramele sunt desenate pe sticlă, care se sparge atunci când ele intră într-o combinație plătită.

MONKEY SEVENS

Îți prezentăm și un joc cu elemente ce ies din tiparul sloturilor clasice. Șeptarii își fac loc printre pictogramele care te duc cu gândul la o țară caldă, precum maimuța și fructele mai mult sau mai puțin exotice: banană, kiwi, smochină, ananas, portocală, nucă de cocos și grefă.

Șeptarul este simbol de top, dar cea mai importantă este maimuța, care este Wild expandabil și Scatter. Trei astfel de pictograme oprite pe ecran îți acordă rotiri extra. La fiecare maimuță aterizată pe role, în timpul secvenței, mai ai parte de două rotiri (maxim 6 în total). Astfel, este creată premisa unei plăți mai ok decât în jocul de bază. Câștigurile se formează și de la dreapta și stânga.

STICKY SEVENS MEGAWAYS

Șeptarul este cu adevărat special în acest slot de tip Megaways, pentru că are fie rol de Wild simplu care favorizează formarea combinațiilor câștigătoare, fie rol de wild cu multiplicator. În cazul în care obții minim 6 diamante, ai parte de o serie de rotiri extra. Afli exact câte rotiri numai după ce dai de roata virtuală.

Înainte să înceapă seria, ai de ales între două secvențe:

  • Rotiri cu Sticky Wilds – toate simbolurile Wild care apar pe ecran rămân pe poziție până la terminarea rotirilor extra;
  • Rotiri cu Random Wilds – la fiecare învârtire extra, șase simboluri Wild sunt plasate aleatoriu pe grilă.

Cu un cost suplimentar, îți poți mări șansele de a declanșa jocul special.

(P)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.