5 sloturi video Megaways mai puțin cunoscute în România

Sloturile video Megaways nu mai reprezintă o noutate. Din 2016, de când a fost lansată prima păcănea de acest tip, producătorii au cumpărat licența de la Big Time Gaming și au lansat sute de jocuri cu peste 100.000 de modalități de câștig.

Unele dintre ele, precum „Sweet Bonanza”, „The Dog House” sau „The Expendables” , sunt foarte cunoscute, dar asta nu înseamnă că alte sloturi nu sunt cel puțin la fel de captivante. Iată numai 5 exemple de jocuri Megaways mai puțin cunoscute, care merită încercate:

HOT SHOTS MEGAWAYS

Cine spune că animalele nu pot juca fotbal? Le vezi în acțiune în slotul „Hot Shots Megaways”, pe fondul unei melodii alerte, care împinge fiecare echipă spre poarta adversă. În ordinea numerelor de pe tricou, jucătorii sunt următorii: cerbul, câinele, cocoșul și ghepardul (despre care se știe că este un vitezist).

Combinațiile câștigătoare se formează pe minim trei role, de la cea mai din stânga spre dreapta. Slotul are trei simboluri speciale: mingea de aur, mingea normală (Wild) și pictograma cu numele jocului. Minim 5 simboluri Gold Ball Scatter declanșează cash Respins, iar pictograma cu numele jocului este de tip Mystery și se poate transforma în orice simbol, mai puțin în Scatter sau în Wild.

EYE OF HORUS MEGAWAYS

Este unul dintre acele jocuri slot cu tematică egipteană. În mitologia din țara faraonilor, Horus e zeul cerului și al regalității, protector al Egiptului. Încă din cele mai vechi timpuri, era reprezentat de un cap de șoim. Deși este o păcănea Megaways, construită pe cel mai modern mecanism de plată, fondul sonor este specific jocurilor „ca la aparate”. Chiar și grafica este pentru „nostalgici”, pictogramele având aspect retro.

Acest slot nu are simbol Wild, dar are un Scatter (poarta prin care se vede soarele), care acordă 12 rotiri gratuite dacă se oprește în minim trei exemplare pe grilă. În cadrul secvenței de Freespins, apariția zeului Horus determină transformarea pictogramelor în unele cu valoare superioară.

SOLAR QUEEN MEGAWAYS

Zeița Soarelui este cea mai valoroasă pictogramă din acest joc, dar nu se află printre simbolurile speciale. Acestea sunt următoarele:

  • Scarabeul – e simbol Scatter care poate apărea pe rolele 1, 3 și 5. Trei Scatters oprite pe ecran declanșează 10 rotiri gratuite:
  • Soarele – activează „Flaming Frames” pe poziția pe care se oprește. Cadrele rămân de foc se adună pe grilă în serii de zece rotiri. Când seria se termină, pe acele poziții apar simboluri Wild ce substituie orice altă pictogramă (cu excepția Scarabeului), mărind șansele de a obține combinații câștigătoare.

Fiecare rotire oferă până la 7776 combinații de câștig, în care pot intra Cleopatra, Horus, Anubis, lei, pisici sau vulturi.

CRYSTAL CAVERN MEGAWAYS

Este un slot cu pietre prețioase, având grila principală structurată pe 6 role și 6 rânduri. Deasupra ei, mai este o rolă suplimentară, orientată pe orizontală, pe care vin simboluri ce se pot adăuga la combinațiile câștigătoare. „Crystal Cavern Megaways” beneficiază de mod colapsabil: pictogramele care plătesc dispar, iar în locul lor vin altele. În plus, fiecare câștig consecutiv crește multiplicatorul.

Există un simbol Wild expandabil (doar în seria de rotiri gratuite) și un Scatter (piatra prețioasă în formă de perlă). Funcția specială este declanșată de Scatters:

  • 4 Scatters aduc 12 Freespins;
  • 5 Scatters inițiază 16 Freespins;
  • 6 Scatters acordă 20 Freespins.

MEDALLION MEGAWAYS

Grafica este deosebită, grila fiind plasată în decorul unui loc în care se fumează narghilea. Și muzica este una orientală. Pictograme strălucitoare, de diferite dimensiuni, vin pe role și dispar dacă formează o combinație câștigătoare (trebuie ca minim trei pictograme de același fel să fie pe coloane adiacente, de la stânga spre dreapta).

Există trei simboluri Feature, fiecare corespunzând unei funcții speciale. Astfel, rând pe rând, poți activa funcțiile Wild, Freespins sau Respin. Simbolul „Medallion” este declanșată aleatoriu, la finalul oricărei rotiri, activând următoarea funcție Feature. În cazul în care este activată seria de rotiri gratuite, toate funcțiile speciale se resetează la finalul secvenței.

(P)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.