În acest weekend au fost suplimentate efectivele de politiști cu ocazia zilelor de sărbătoare. Aceștia au dat 57 de amenzi din care 35 pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială.

“Pe raza municipiului Piatra Neamț au fost desfășurate peste 100 de forțe de ordine, acestea  fiind angrenate în planul de măsuri pentru asigurarea  ordinii și  liniștii publice la manifestările organizate cu ocazia  Zilelor  municipiului  Piatra Neamț-PIATRA FEST 2017.
Deși  în acest week-end,la evenimentele organizate au participat peste 4000 de persoane, la nivelul Poliției municipiului Piatra Neamț s-au  înregistrat doar 41 de sesizări privind stări conflictuale sau incidente, fără a fi înregistrate creșteri față de un week-end obișnuit.
Pentru  abaterile  constatate  polițiștii  au  aplicat  57  de  sancțiuni  contravenționale,  dintre  care  35 pentru nerespectarea  normelor  de  conviețuire socială.
Poliţiştii au acţionat pentru păstrarea ordinii şi siguranţei publice în  cadrul manifestărilor publice organizate pe raza municipiului Piatra Neamț(concerte, spectacole, concurs de karting) dar și la nivelul județului, maratonul Bate Toaca și Sărbătoarea Sânzienelor din cadrul comunei Tupilați’

Sursa: IPJ Neamț

.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.