Ovidiu Nita, primarul comunei Borca nu mai vrea in PMP. Fiind UNPR-ist, el ajunsese in PMP prin proiectul fuziunii celor doua partide: ”Mi-am retras adeziunea la PMP si nu mai sunt nici pe liste la Senat. Motivele sunt doua. Unul, ca nu ma regasesc in acest partid si la doilea ca am calitate de inculpat intr-un dosar penal pentru ca am izolat termic dispensarul din comuna si cineva considera ca am modificat cladirea, care este de patrimoniu. Poate era mai bine ca oamenilor sa le ploua in cap in dispensar. Oricum, decizia este luata si raman in UNPR daca fuziunea nu se realizeaza, iar daca se realizeaza, raman independent. Pentru mine este mai important sa administrez comuna, decat sa ma pierd in jocuri politice”.

Ovidiu Nita a facut declaratiile in contextul informatiilor aparute in articolul nostru de ieri (PMP nu se simte prea bine nici in Neamt nici la nivel national), in care anuntam ca PMP are probleme si in Neamt si in tara, pe fondul fuziunii prin absorbtie cu UNPR.

Din informatiile noastre, Ovidiu Nita nu este singurul UNPR-ist care a plecat in aceste zile din PMP Neamt, nemultumirile aripii UNPR fiind ajunse la cote maxime.

Dupa cum spuneam ieri, luni este anuntata o intalnire a liderilor UNPR din tara, la Bucuresti, unde cel mai probabil se va lua decizia ca proiectul fuziunii prin absorbtie sa fie stopat, ceea ce va crea mari probleme PMP.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.