Un bărbat de 64 de ani, din Roman, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de violență în familie, amenințare și distrugere. 

La data de 4 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către două femei din Roman, despre faptul că au fost victimele unei agresiuni fizice.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, la data de 2 și 3 septembrie a.c., un bărbat, de 64 de ani, ar fi lovit-o și amenințat-o atât pe soția sa, în vârstă de 61 de ani cât și pe soacra sa, de 87 de ani, din Roman.  De asemenea, la data de 3 septembrie a.c., acesta ar fi distrus mai multe bunuri din incinta locuinței, prejudiciul creat fiind estimat la aproximativ 5.000 de lei.

În urma documentării activității infracționale, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie, amenințare și distrugere.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

(sursa: IPJ Neamt)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.