Un bărbat din comuna Poienari, jud. Neamt, a ramas fara bucataria de vara dupa ce a dat foc la resturile vegetale din curte. Un alt bărbat a făcut atac de panică și a murit după un incendiu de vegetație uscată. ”La ora 12:14,  prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o anexă gospodărescă (bucătărie de vară) în localitatea Săcăleni din comuna Poienari.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la Punctul de lucru Poienari și SVSU Poienari.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la acoperișul și în interiorul unei construcții (bucătărie de vară) cu posibilitatea propagării la locuința situată în imediata apropiere și la anexele gospodărești.

Incendiul a fost localizat și lichidat. A ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ 70 mp și bunurile materiale din interiorul două încăperi.

Focul deschis în spații deschise a fost cauza probabilă de producere a incendiului. Nu au fost victime”, a declarat lt. Irina Popa, purtator de cuvant ISU Neamt.

Ieri, 28 martie, un bărbat de 70 de ani din comuna Urecheni, a murit după ce a dat foc resturilor vegetale din gospodărie. Flăcările au scăpat de sub control, a făcut atac de panică și i s-a făcut rău. Ulterior, după ce au fost aplicate manevrele de resuscitare de un echipaj de la SAJ, a fost declarat decesul bărbatului.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.