A descoperit si Ionel Arsene, Baronul PSD de Neamt, unde va functiona noua Sectie ATI. Revenit de la Bucuresti pe plaiurile nemtene, Arsene se face ca munceste, ca-i pasa de Spitalul Judetean Neamt si de sanatatea nemtenilor, care mor cu zile in spitalul patronat de el.

Pe 17 noiembrie, deci dupa 3 zile de la tragedia de la ATI-ul din spitalul Consiliului Judetean Neamt, Prefectura Neamt anunta ca o Comisie condusa de prefectul George Lazar a identificat spatiul in care va functiona noua Sectie ATI, in cladirea Nefromed. Noul spatiu apartine spitalului si are nevoie de anumite lucrari pentru a putea fi folosit, lucrari care in maximum 45 de zile ar putea fi finalizate . Am solicitat Consiliului Județean Neamț să aloce resursa financiară necesară finalizării lucrării la acest spațiu în regim de urgență și să găsească soluții tehnice, respectiv să contracteze imediat specialiști în vederea finalizării lucrărilor.  

În calitate de președinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, asigur că vom oferi tot sprijinul pentru ca aceste lucrări să poată fi contractate de îndată, în regim de urgență”, spunea prefectul Lazăr pe 17 noiembrie (alte detalii AICI)

Patru zile mai tarziu, adica astazi, 21 noiembrie, Arsene scrie pe contul lui de facebook, ca a identificat el un spatiu pentru ATI. Unde? Ati ghicit. In cladirea Nefromed. Mai mult, baronul îi cere prefectului sa convoace o sedinta de CJSU, prin care sa ceara bani de la CJ Neamt pentru amenajarea spatiului. Exact ce spusese prefectul in urma cu 4 zile. Dar cum de la Bucuresti e greu sa urmaresti firul evenimentelor din judetul Neamt, baronul a ramas in urma cu eforturile autoritatilor guvernamentale sa repare ce a stricat coruptia din spitalul controlat de CJ Neamt.

Acum, in randul opiniei publice, apare o noua nedumerire. Daca Arsene boceste pe toate drumurile ca CJ Neamt nu are nicio responsabilitate in ceea ce priveste incendiul din 14 noiembrie, si ca vinovat este Guvernul PNL, atunci de ce se amesteca zilele astea (cu mare intarziere ce-i drept) in treburile administrative ale SJ Neamt?

Si un detaliu mai putin cunoscut si comentat in spatiul public, dupa tragicul eveniment. In noaptea nenoricirii de la ATI, prefectul Lazar l-a sunat pe Arsene de 5 ori. Nu i-a raspuns niciodata.

Citeste si:

O să-ți crească nasul, baroane!

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.