Prefectul judetului Neamt, Daniela Soroceanu a disparut. A disparut din spatiul public, evident, la asta ne referim, adica de pe facebook acolo unde se mutase cu toata Cancelaria si unde zilnic punea diverse chestii mai mult sau mai putin haioase, inclusiv clipuri video cu si despre alergatura prin judet, pentru binele nemtenilor, normal.

Ei bine, de aproape 3 saptamani prefectureasa parca nici nu mai exista. Ultima postare pe ”pagina de persoana publica” Daniela Soroceanu, este cu data de 7 iulie si se refera la o actiune de pe 6 iulie cand a mers pe teren cu ministrul Apelor si Padurilor si cu Ionel Arsene pentru a vedea efectele inundatiilor. De atunci, nimic, mucles, silenzio stampa, desi avea ocazii sa se dea in stamba, slava Domului.

Nu este o foarte mare pierdere, dar cum totul s-a petrecut foarte brusc si de un timp destul de lung, ne-am gandit la 4 posibile variante care ar fi putut-o reduce la tacere:

1) La ultima iesire, cea cu ministrul si cu Arsene, prefectureasa a vrut sa para mai priceputa decat este si s-a cam dat in spectacol in fata celor doi, aspect sesizat si de presa locala (am zis presa, deci nu este vorba despre ”Hau Hau Piatra- Neamt”). Arsene s-a suparat si a pedepsit-o. I-a dat ordin sa se stea la cutie pana-i trece supararea, sau cine stie pana cand.

2) Arsene a observat ca prefectureasa (apolitica 100%) incearca sa-i ia fata erijandu-se intr-un fel de tartor in judet si a aplicat masurile amintite mai sus, pentru că o dronă are judetul si nu poate fi plimbata peste tot, deci nu este loc de filmari decat cu un singur actor.

3) Cineva de la Guvern, poate chiar premierul Dancila a fost informat ca prefectul judetului Neamt a cam luat-o pe campii imediat dupa instalare si ca gestioneaza extrem de prost tot ce tine de functia pe care o ocupa, asa ca i s-a recomandat ca ar fi mai bine sa se faca nevazuta pana la demitere.

4) Ultima varianta, nu si cea mai plauzibila, dar de luat in considerare, ar fi ca a ramas fara benzina la Touareg. Posibil ca in cele cateva luni de cand este pe functie, sa fi depasit cota pe anul in curs si chiar pe anul 2019. Daca o mai si fi plecat in concediu de pe 6 iulie, ultima data cand a fost vazuta, este foarte probabil ca urmatorii 2-3 prefecti sa vina cu bani de acasa pentru combustibil.

Si daca tot am amintit de Touareg, si observam ca are ceva mai mult timp liber, profitam din nou de ocazie si o rugam pe doamna Soroceanu sa explice publicului larg, cine îi permite sa foloseasca soferul si masina prefecturii in interese personal!

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Și-a luat concediu medical. A recidivat boala grea de care suferea când era la casa de sănătate! Sau este la studii. Un bun “profesionist” ca dumneaei permanent este în priză și pentru bunăstarea concetățenilor studiază continuu. Poate despre marketing și are drept profesor pe soțul dumneaei? Cine știe? Drept să spun, nu-mi este dor de ea, chiar deloc!
    O zi frumoasă tuturor

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.