Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au identificat bărbatul găsit decedat la data de 4 august 2020, în albia râului Cuejdi din municipiul Piatra Neamț.

La data de 26 august a.c., în baza activităților investigate desfășurate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale în colaborare cu polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău a fost identificat corpul persoanei găsite decedate la data de 4 august 2020, în albia râului Cuejdi din municipiul Piatra Neamț, ca fiind un bărbat de 56 de ani, din localitatea Balcani, județul Bacău.

Acesta a plecat în mod voluntar de la domiciliu la data de 3 august 2020, fără ca familia să reclame dispariția acestuia.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, informeaza IPJ Neamt.

Cadavrul barbatului a fost gasit pe 4 august, in albia paraului Cuiejdi, in Piatra Neamt, in zona magazinului Unic. Mai multe detalii, AICI Cadavru găsit în pârâul Cuiejdi, în Piatra Neamț

I.C.

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.