Iubitorii de muzică din Piatra Neamț au putut asista miercuri la o nouă seară de excepție din seria Vacanțelor Muzicale 2023, ediția cu numărul 48, organizată de Centrul pentru Cultură și Arte ”Carmen Saeculare” Neamț.

Prezent ca de obicei în număr, mare publicul a gustat din plin concertul susținut de basarabeanca Natalia Barbu, acompaniată de formația instrumentală proprie. Și în această seară, la spectacol au asistat spectatori de toate vârstele, inclusiv copii, semn că bunul gust în materie de muzică se perpetuează, aspect absolut îmbucurător și un motiv în plus pentru administrația județeană să organizeze și să finanțeze în continuare astfel de manifestări.

Natalia Barbu este născută la Chișinău, pe 22 august 1979 și provine dintr-o familie de muzicieni, în mijlocul căreia a studiat vioara încă din primii ani ai copilăriei. A început să cânte muzică ușoară de mica, apărând în diverse show-uri de televiziune pentru copii. În anul 2001 a primit înalta distincție „Maestru în Arte al Republicii Moldova”.

Atmosfera din această seară de la Vacanțe Muzicale, surprinsă în imagini (foto- Flavius CORFU):

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.