A fost o nouă seară de pomină în cea de a șasea zi (penultima) a Vacanțelor Muzicale- Piatra Neamț 2023, manifestare de mare succes, ajunsă la a 48-a ediție, organizată de Centrul pentru Cultură și Arte ”Carmen Saeculare” Neamț.

Concertul lui Ștefan Bănică Junior a umplut până la refuz încă o dată platoul Curții Domnești, unde mii de oameni și-au putut vedea artistul preferat, care a oferit un concert de neuitat fanilor săi entuziaști. Prestația sa din această seară la Piatra Neamț, a fost o dovadă în plus că Bănică rămâne unul dintre cei mai apreciați artiști și că muzica sa poate aduce oamenii împreună într-o experiență unică și o atmosferă electrizantă, spectatorii dansând pe melodiile deja consacrate, cum este și celebra ”Veta”.

Imagini din această seară de pe platoul Curții Domnești din Piatra Neamț, mai puține decât în celelalte seri și realizate de distanță mai mare, pentru că organizatorii au interzis accesul presei în preajma scenei, ”strategie de promovare” aplicată pentru prima dată în istoria Vacanțelor Muzicale (foto- Flavius Corfu):

Născut la 18 octombrie 1967, la București, fiul celebrului actor Ștefan Bănică, a absolvit în 1990 Institutul de Artă Cinematografică (I. A. T. C.), la clasa maestrului ion Cojar.

Are o scurtă, dar remarcabilă carieră în cinematografie (exemple: „Eroii nu au vârstă” – 1984 sau seria celebră a „Liceenilor” – 1986-1990).

Pasionat de rock and roll, fascinat de personalitatea marelui Elvis Presley, face primii pași în cariera muzicală profesionistă, în 1992 (deși, cu umor, recunoaște că a cântat în public prima dată la vârsta de trei ani, în… tramvai!), când a înregistrat primul său album intitulat „Un actor, un rock`n`roll”. A urmat apoi, în 1996, discul „Te rock… frumos”, un album la care Ștefan Bănică jr. a colaborat pentru prima dată cu trupa „Rock’n’roll Band” și cu grupul vocal „The`50`s”, formații la a căror înființare a contribuit în mare măsură.

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.