Cazul baietilor de 14 si 18 ani inecati in canalul Bistritei din Piatra- Neamt in luna iulie 2017, este departe de a se fi incheiat.

Saptamana trecuta au avut loc noi audieri in acest caz iar potrivit unor surse, inregistrarea publicata de tvmneamt.ro (Vezi articolul AICI!) in care unul dintre tinerii prezenti la fata locului in momentul tragediei declara ca barbatul de 45 de ani l-ar fi impins in canal pe baiatul de 15 ani, este proba la dosar. Totodata, la dosar au ajuns si noi probe in urma necropsiilor celor doi baieti.

Loading...

Una dintre fetele care au asistat la scenele de la canal a fost audiata luni, 8 ianuarie 2018.

Vezi inregistrarea audio exploziva, publicata de tvmneamt.ro in luna septembrie 2017! Unul dintre martori a fost inregistrat pe ascuns cand recunoaste ca Mihai (14 ani) a fost impins.

Informatia potrivit careia cercetarile au fost reluate de politisti, a fost confirmata oficial de purtatorul de cuvant al IPJ Neamt, care a declarat ca deocamdata se merge pe pista uciderii din culpa, iar in functie de rezultatele anchetei, incadrarea se poate schimba.

Ramintim ca in seara zilei de 22 iulie 2017, la 112 s-a anuntat ca doi tineri au cazut in canalul de fuga al Bistritei, in Piatra- Neamt, in zona REMAT, in timp ce erau la scaldat cu un grup de prieteni. Ulterior, s-a aflat ca apelul a fost facut la peste doua ore de la incident, fapt care a ridicat serioase semne de intrebare, mai ales ca cel care a impiedicat anuntarea autoritatilor era un barbat de 45 de ani, vecin cu cei doi baieti. Trupurile acestora au fost gasite dupa aproape o saptamana.

Ionut CORFU

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ