Astazi la ora 16, a fost stabilita prin tragere la sorti, ordinea pe buletinele de vot pentru Consiliul Judetean Neamt, informeaza Prefectura Neamt.

Ordinea partidelor pe buletinul de vot pentru alegerea consilierilor judeteni, este urmatoarea:

1. PMP
2. PRO ROMANIA
3. PNL
4. PARTIDUL IMPREUNA PENTRU MOLDOVA
5. ALIANTA USR PLUS
6. ALIANTA PENTRU MODERNIZAREA NEAMTULUI 2020
7. ALIANTA PENTRU UNIREA ROMANILOR

Daca cineva a crezut ca PSD Neamt nu mai participa la alegeri cu o lista pentru alegerea consilierilor judeteni, este doar din cauza unei gafe majore de marketing politic. Dupa cum se poate vedea in lista cu ordinea de pe buletinele de vot, la pozitia 6, apare o Alianta despre care putini au auzit. De fapt, este vorba despre PSD-PPU (un partid no name) si ALDE, care si-au pus candidatii pentru consilieri judeteni, sub o denumire cvasi necunsocuta, pe care abia daca o stiu sau au reusit sa o memoreze vreo cativa PSD-isti, aia 10-12 care erau de fata la lansarea de la Piatra Neamt, de care nu a auzit nimeni.

Daca cineva din staff-ul lui Arsene își imagineaza ca pana pe 27 septembrie, PSD va reusi sa faca acesta Alianta atat de cunoscuta, incat sa o poata gasi și recunoaste pe lista si cea mai fidelă mamaie votanta PSD de la țară, inseamna că este cel putin infantil. În afara de asta, candidatii PSD la primării, vor trebui sa explice alegatorilor sa voteze o data primarul si consilierii locali sub sigla PSD si sa caute apoi pe buletinul de vot, presedintele de CJ si consilierii judeteni, sub denumirea Alianta pentru Modernizarea Neamtului 2020, cu o sigla asemanatoare cu cea a PSD, dar alb negru, deci imposibil de recunoscut. Iar langa sigla, fanii PSD vor vedea denumirea unei formatiuni politice de care nu au auzit niciodata, deci vor vota… Dumnezeu stie cu cine.

Prin urmare, Aliana facuta de Arsene este de fapt ceea ce in limbaj popular se numeste ”teslă” pentru PSD Neamt, iar rezultatul se va vedea pe 27 septembrie.

Ordinea pe buletinul de vot pentru alegerea presedintelui CJ Neamt, este urmatoarea:

1. PMP
2. PRO ROMANIA
3. PNL
4. ALIANTA USR PLUS
5. ALIANTA PENTRU MODERNIZAREA NEAMTULUI 2020
6. ALIANTA PENTRU UNIREA ROMANILOR

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.