Cei care au stat ore intregi la cozile de la benzinariile din Piatra Neamt, crezand ca preturile la combustibili vor urca pana la 10 lei pe litru sau chiar mai mult, au luat teapa.

Putin dupa miezul acestei nopti (9/10 martie) toate benzinariile erau pustii, iar preturile au ramas cam la fel, cu exceptia statiilor Petrom, unde se observa o crestere ceva mai semnificativa, de peste 40 de bani pe litru, pana la 7,99 lei pentru cea mai ieftina benzina si motorina. Cel mai mare pret este la Mol, insa reteaua acestui distribuitor de combustibil are probleme cu stocurile, informatie confirmata oficial in urma cu cateva ore. De altfel, se presupune ca de la o benzinarie partener Mol din vestul tarii ar fi plecat toata isteria de astazi, dupa ce s-a afisat un pret de 11 lei pe litrul de carburant.

Imagini de la benzinarii din Piatra Neamt- ora 00:15:

Preturile combustibililor in benzinariile din Piatra Neamt, dupa miezul noptii:

-Rompetrol

-Socar

-Petrom

-OMV

-MOL

Dupa isteria la nivel national de seara trecuta, Guvernul a dispus controale ample la toate companiile distribuitoare de carburanti. Nu este exclusa nici ipoteza ca fenomenul sa fi fost declansat intentionat, ori pentru destabilizarea economiei, ori pentru ca marile companii din domeniu sa poata face profituri uriase intr-un timp foarte scurt si pentru a putea creste preturile si mai mult, in mod artificial, pe principiul cerere mare- pret mare.

Imagini transmise in direct de tvmneamt.ro, cu cozile de benzinariile din Piatra Neamt, din seara zilei de 9 martie (Vezi si Panică în Piatra Neamț, benzinăriile sunt luate cu asalt. După năvala de la pompe, companiile cresc prețurile fără motiv):

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Buna ziua
    Eu locuiesc in Germania.Ieri cand a fost toata isteria din Romania era in floare,in Germania preturile erau ceva de genul
    Diesel apy 2,28 euro/litru
    Benzina apx 2.19eurolitru
    Dar nu sa ingramadit nimeni sa faca cozi sa si faca stocuri.Pebtru ca la apx ore preturile au sczut.Asa se va intimpla sin la noi in Romania.Dar Facebook e in floare si tre sa credem ce scrie acolo.Pacat ca suntem asa inculti sa ne luam doar dupa zvonuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.