Un barbat care furase in luna aprilie 2017 peste 5.000 de lei dintr-o sala de jocuri din Roman, a fost retinut de politisti ieri. El era cercetat si pentru spargerea unei autoutilitare, dar s-a stabilit si ca pe numele lui exista un mandat european de arestare,  informeaza IPJ Neamt:

”Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției mun. Roman au documentat activitatea infracțională a unui bărbat de 43 de ani, din Roman, pe care l-au reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat.

Romașcanul este cercetat pentru faptul că în seara zilei de 22.08.2017 ar fi sustras dintr-o autoutilitară un aparat GPS auto în valoare de circa 300 lei şi în seara zilei de 02.04.2017 ar fi sustras dintr-o sală de jocuri, profitând de neatenţia operatoarei, suma de 5300 lei.

S-a luat măsura reţinerii preventive pe 24 ore, urmând ca pe data de 06.10.2017 să fie prezentat Judecătoriei Roman cu propunerea de arestare preventivă. Totodată s-a stabilit că bărbatul posedă un mandat de arestare european, emis de statul german, mandat care este temporar suspendat până la soluţionarea unei alte cauze de furt aflată pe rolul Judecătoriei Oneşti, judeţul Bacău.”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.