Angajatii CMI Urban au finalizat actiunea de igienizare a Pietei Centrale, in zona unde se vindeau produse din carne si marfuri industriale. Proiectul de demolare a halei incendiate a ajuns in mana specialistilor din cadrul Primariei Piatra Neamt, iar conducerea acestei institutii promite ca de luni se trece la fapte.
Viceprimarul municipiului Piatra Neamt, Aurelia Simionica, a declarat ca proiectul de demolare este verificat acum de arhitectul sef al municipiului Piatra Neamt. Se pare ca ar mai avea nevoie de mici modificari care vor fi gata pana luni, cand aria din jurul halei mari va fi eliberata pentru a face loc utilajelor.
Potrivit reprezentantilor CMI Urban, care supravegheaza tot ceea ce se intampla in Piata Centrala, actiunea de igienizare a laturii dinspre 8 Martie a durat ceva mai mult timp pentru ca inauntru, sub daramaturi, inca mai erau resturi de carne si produse care emanau un miros greu de suportat. Miercuri lucratorii Urban au reusit sa curete si sa dezinfecteze respectivul sector, mai ales ca ceea ce ramasese acolo reprezenta un real focar de infectie. Resturile urat mirositoare din hala propriu zisa nu au putut fi insa indepartate pentru ca nimeni nu indrazneste sa intre acolo, mai ales ca specialistii au interzis accesul, cu precadere in acea parte de piata, pericolul de prabusire fiind iminent.

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.