A inceput demolarea Pietei Centrale. Echipa de sudori a trecut la taiat fierul topit de flacari, iar Politia Locala si pompierii supravegheaza atent zona. Mai mult, pentru a evita evenimentele nedorite, o parte din parcarea laterala de pe strada Baltagului va fi eliberata, iar la intrarea pe strada cu acelasi nume – in zona pietei private, va fi permis accesul utilajelor pe ambele sensuri de mers.
Viceprimarul Municipiului Piatra Neamt Aurelia Simionica a declarat ca Politia Locala impreuna cu Politia Rutiera supravegheaza in permanenta traficul in zona, iar accesul utilajelor se va face prin strada Baltagului, urmand ca pe portiunea de la intrare sa se schimbe si indicatorul rutier cu semnul interzis pentru ca tot pe acolo vor iesi camioanele. Parcarea din laterala halei se va elibera pe o anumita portiune, iar cand va ajunge macaraua pentru a fi scos fierul se va elibera si urmatoarea portiune de parcare. Totul se desfasoara sub supravegherea reprezentantilor ISU Neamt, iar o masina de pompieri se va afla acolo in permanenta pentru ca se lucreaza cu sudura. Firma care demoleaza a decis sa taie fierul etapizat, s-a inceput cu partea din fata si se merge catre interior pentru a se elimina riscurile colaterale.
Demolarea propriu zisa a halei, mistuita de flacarile din noaptea de 19 spre 20 iulie, a inceput cu o intarziere de doua saptamani fata de data semnarii contractului dintre CMI Urban si Moldocor. Demolarea halei centrale a Pietei ar fi trebuit sa se finalizeze in 30 de zile de la semnarea documentelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.