Peste o mie de oameni au trecut astazi (28 mai) pragul Iarmarocului Molodovenesc de la Târgu Neamt, in prima zi din cele 6 zile de spectacole si distractie, programate in perioada 28 mai- 2 iunie. Iarmarocul Moldovenesc este organizat în Oborul din Targu Neamt, de pe str. Nucilor, in apropierea casei lui Creangă.

Pe langa bâlciul de altă dată, in fiecare seara, la Iarmarocul Moldovenesc, incepand cu ora 18, publicul va asista gratis, la concerte sustinute de cunoscuti artiști români.

Imagini din prima zi (si prima seara) a Iarmarocului Molodovenesc din Targu Neamt (pentru transmisiunea LIVE Click AICI):

Programul concertelor în urmatoarele zile: Pe 29 mai- Los Anonimos si Lorenna, pe 30 mai- Viorica Macovei, pe 31 mai- Mirela Ursache si Nicoleta Buga, pe 1 iunie- Mihai Traistariu, iar 2 iunie- Carmen Serban.

Iarmarocul Moldovenesc de la Targu Neamt, este pregatit nu doar pentru cei mari, ci si pentru cei mici, acestia putand sa se bucure si de un bâlci cum era odinioară, cu iujuri, căluți, Sky Lift, jocuri mecanice, dar si standuri cu jucarii, dulciuri si produse culinare, de care evident, se va bucura toata lumea.

Locul desfasurarii Iarmarocului Moldovenesc, este pus la dispozitie de Primaria Targu Neamt si Civitas SRL, iar distractia si spectacolele sunt asigurate de SC Piatra Land Parc.

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.