CJ Neamt anunta ca au inceput lucrarile de reabilitarea la drumul judetean dintre Izvorul Muntelui si Durău, cunsocut si ca drumul Axial. Săptămâna trecută s-a dat ordinul de începere a lucrărilor pentru Axial, acestea fiind imediat demarate.

Sfârșitul de an vine cu o bucurie mare pentru toți nemțenii”, spune Ionel Arsene, presedintele CJ Neamt, despre inceperea lucrarilor la drumul despre care multi nemteni spuneau ca nu va mai fi reabilitat vreodata. Arsene tine sa precizeze ca investitia in valoare de peste 48 de milioane de lei este asigurata prin PNDL, banii fiind alocati acestui proiect in perioada in care PSD detinea guvernarea. ”Sfârșitul de an vine cu o bucurie mare pentru toți nemțenii! Am semnat ordinul de începere a lucrărilor și am predat amplasamentul pentru modernizarea Axialului (DJ 155F). Valoarea acestei investiții este de 48.342.915 lei.

Lucrarea se va executa pe sectorul dintre Izvorul Muntelui și stațiunea Durău, pe o lungime de 20 km. Prin acest proiect reușim să asigurăm un drum bun, facil, pentru toți cei care vor să ajungă în una dintre cele mai frumoase zone ale județului Neamț, pe Valea Muntelui.

Finanțarea lucrărilor se realizează prin Planul Național de Dezvoltare Locală, banii fiind alocați în perioada în care guvernarea era asigurată de către PSD.

Sunt extrem de mulțumit că reușim să modernizăm acest drum care din 1998 a fost închis circulației și care este de o importanță vitală pentru turismul și economia județului Neamț!”, a declarat Ionel Arsene.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.