Inspectoratul Județean de Poliție Neamţ, prin intermediul Serviciului Resurse Umane, desfăşoară în perioada 18.04.2017-18.08.2017, activitatea de recrutare şi selecţie a candidaţilor pentru admiterea în instituţiile de învăţământ care realizează formarea iniţială a personalului pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne – sesiunea 2017, învăţământ cu frecvenţă şi învăţământ cu frecvenţă redusă.

Inspectoratul Județean de Politie Neamţ recrutează candidați pentru învăţământul postliceal în cadrul următoarelor unități:

Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina;

Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca;

Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” Oradea și la şcolile postliceale din cadrul M.Ap.N., pe locurile M.A.I.

Totodată selecția se va face și pentru învăţământul superior:

– concursul de admitere în Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, Facultatea de Poliţie

– programul de studii universitare de licenţă/specializarea „Ordine şi siguranţă publică”, forma de învăţământ cu frecvenţă (doar pentru locurile aprobate I.G.P.R.) şi forma de învăţământ cu frecvenţă redusă (doar agenţi de poliţie din cadrul M.A.I);

– concursul de admitere în Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, Facultatea de Poliţie de Frontieră

– programul de studii universitare de licenţă/specializarea „Ordine şi siguranţă publică”, forma de învăţământ cu frecvenţă, în situaţia în care candidaţii nu au domiciliul/reşedinţa într-un judeţ limitrof frontierei de stat;

– concursul de admitere în Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative – programul de studii universitare de licenţă/specializarea „Drept”, forma de învăţământ cu frecvenţă, atât pentru locurile proprii – IGPR cât și pentru locurile altor beneficiari.

– concursul de admitere la instituţiile de învăţământ superior ale M.Ap.N., pe locurile M.A.I (cu excepţia candidaţilor pentru Academia Forţelor Aeriene ”Henri Coandă” Braşov). – concursul de admitere la Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul”, pe locurile M.A.I.

Situația locurilor la instituțiile de învățământ superior ale M.A.I., M.Ap.N. și S.R.I. și la unitățile de învățământ postliceal ale M.A.I. și M.Ap.N., cât și alte informații se regăsesc postate pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, https://nt.politiaromana.ro, la secțiunea Carieră – Admitere instituții învățământ.

Ionut CORFU

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.