Un sofer de camion din Borca a incercat sa-i pacaleasca pe politistii de la Poiana Teiului, insa nu prea i-a iesit. Acesta a prezentat la control documentele pentru 27mc de lemn, insa in urma masurarii intregului volum de marfa transportata, s-a constatat ca in camion erau 3mc de lemn in plus. Soferul s-a ales cu amenda si cu lemnul transportat ilegal, confiscat, se arata intr-un comunicat IPJ Neamt:

”În ziua de 24 noiembrie a.c., o patrulă formată din polițiștii Posturilor de Poliţie Poiana Teiului şi Hangu au constatat un transport ilegal de material lemnos. Polițiștii au oprit un ansamblu de vehicule la intersecţia DN 17B cu DC 153, care transporta material lemnos.

Conducătorul auto, un bărbat de 41 de ani, din Borca a prezentat avizul de însoţire pentru cantitatea de 9,80mc transportată în autoutilitară şi alt aviz pentru cantitatea de 17,42 mc lemn lucru răşinoase, existentă în remorcă. Documentele au fost verificate şi s-a constatat că datele expeditorului, provenienţa şi codurile unice, corespund, însă, în urma măsurătorilor efectuate, a rezultat o cantitate în plus de 3,23 mc. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu suma de 3000 de lei, în baza Legii 171/2010 şi s-a luat măsura confiscării cantităţii de 3,23 mc de lemn, specia molid.”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.