Poliţiştii Secției de Poliție Rurală Gârcina au identificat și reținut pentru 24 de ore persoana bănuită de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

La data de 30 mai a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Gârcina au fost sesizați de către o femeie de 60 de ani, din localitatea Pângărați, cu privire la faptul că a fost victima infracțiunii de tâlhărie.

Din investigații a reieșit că, la data de 28 mai a.c., un bărbat de 57 de ani, din localitatea Alexandru cel Bun, ar fi spart geamul ușii de acces în locuința femeii în cauză și ar fi pătruns în incinta imobilului, unde i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență, pe fondul cărora i-ar fi solicitat telefonul mobil, după care a părăsit locul faptei.

Cel în cauză a fost depistat  și condus la sediul poliției, pentru audieri.

În urma documentării activității infracționale, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Astăzi, cel în cauză urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.