Un tânăr de 25 de ani, din Trifești și un tânăr de 29 de ani, din Horia, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore.

La data de 23 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au reținut pentru 24 de ore doi tineri bănuiți de comiterea infracțiunii  de tâlhărie.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, la data de 22 septembrie a.c., un tânăr de 21 de ani, din Roman, șofer la o societate de taxi, a preluat la comandă doi pasageri din comuna Trifești pentru a-i transporta în oraș. Pe drum, unul dintre cei doi i-ar fi solicitat conducătorului auto să oprească iar la scurt timp, când a revenit la autoturism, cu un obiect ascuțit-tăietor în mână l-ar fi amenințat pe acesta, cerându-i banii și deposedându-l de portofelul în care avea suma de 930 lei și actele personale. Profitând de neatenția celor doi, șoferul a reușit să-l dezarmeze de acel obiect ascuțit-tăietor, moment în care aceștia au fugit în vegetația de porumb de pe marginea drumului.

În baza probatoriului administrat, tinerii au fost reținuți de polițiști  pentru 24 de ore, fiind cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț urmând ca astăzi să fie prezentați Judecătoriei Roman cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.