A murit fata care s-a înecat ieri (2 iulie) în apele râului Moldova, la Horia, jud. Neamt. Tânăra in vârstă de 17 ani, a decedat in aceasta dimineata in jurul orei 5, la spitalul din Roman, unde fusese dusa dupa ce a fost scoasa din apă, iar echipajele medicale au reusit să o resusciteze.

Trupul fratelui ei a fost găsit astazi, in jurul orelor amiezii, de pompierii ISU. Dupa producerea tragediei, pompierii au demarat cautari care au durat pana la lasarea intunericului si au fost reluate astazi, cu deznodamantul deja anuntat.

Nenorocirea s-a produs după ce băiatul ar fi incercat sa-si salveze sora după ce aceasta ar fi cazut în apa. ”La data de 2 iulie a.c., în jurul orei 14.50, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești, au fost sesizați cu privire la faptul că, doi tineri care se afla la scăldat în râul Moldova, în localitatea Horia, s-ar fi înecat.

Echipajul de poliție s-au deplasat la fața locului, stabilind că cele sesizate se confirmă, persoanele în cauză fiind doi frați de 17, respectiv 18 ani, din Horia, care ar fi mers la scăldat.

La un moment data tanara de 17 ani ar fi alunecat în apă iar fratele ei ar fi sărit după aceasta.

Din fericire tanara de a răspuns manevrelor de resuscitare, efectuate de echipajul medical deplasat la fața locului, fiind transportată la spital.

Echipele continuă căutările celei de a doua persoane.

La data de 2 iulie a.c., în jurul orei 14.50, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești, au fost sesizați cu privire la faptul că, doi minori care se afla la scăldat în râul Moldova, în localitatea Horia, s-ar fi înecat.

Echipajul de poliție s-au deplasat la fața locului, stabilind că cele sesizate se confirmă, persoanele în cauză fiind doi frați de 17, respectiv 18 ani, din Horia, care ar fi mers la scăldat.

La un moment data minora de 17 ani ar fi alunecat în apă iar fratele ei ar fi sărit după aceasta”, a declarat ieri sinsp. Ramona Ciofu- ISU Neamt.

Mai multe detalii, inclusiv foto si video:

Acum- Tragedie la Horia. Doi tineri de 17 si 18 ani, s-au înecat în apele râului Moldova

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.