Omul de afaceri Dan Luca, patronul firmei Apisorelia din Piatra Neamț, a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică (16/17 septembrie).

Conform apropiaților, Dan Luca, în vârstă de aproximativ 75 de ani, a decedat în urma unor complicații survenite pe fondul unor afecțiuni medicale mai vechi. El era administratorul Apisorelia, o firmă foarte cunoscută pe piața colectării deșeurilor periculoase și nepericuloase. Dan Luca a fost o persoană influentă în Neamț, încă de dinainte de 1989, când era șeful de cabinet al primei secretare a județului Neamț, Maria Gheorghe.

I.C.

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. DUMNEZEU SA-I DARUIASCA BUCURIA RAIULUI CERESC SI SA-I RASPLATEASCA BUNATATEA SI TOATE FAPTELE BUNE FACUTE IN TIMPUL EXISTENTEI SALE PE PAMANT.
    A FOST UN OM DE INNALTA TINUTA MORALA,CU MULT BUN SIMT SI UN SUFLET DESAVARSIT.
    VA VOM SIMTI LIPSA ,ATAT NOI VECINII,CAT SI CATELUSII PE CARE-I IUBEATI SI CARE PLANGEAU CAND VENEATI ACASA SIMTINDU-VA PREZENTA DE LA CAPATUL STRAZII.
    DRUM LIN SI LUMINOS SPRE IMPARATIA BUNULUI D U M N E Z E U.

  2. Un OM pt. OAMENI, de o înaltă ținută morala și profesionala, Dumnezeu sa îl aibă în grija SA, sincere condoleante fam. și întregului colectiv de salariați!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.