Masina din imagine este a lui Dan Misaila, unul dintre apropiatii lui Pinalti, cel care i-a pus in brate mai multe afaceri, cum ar fi si cea prin care sunt jupuiti de bani soferii care parcheaza pe locurile cu plata din Piatra- Neamt.

Dupa cum se vede, tupeul este atat de mare incat cineva considera ca daca tot mulge banii pe cateva mii de locuri de parcare cu plata prin tot orasul, isi poate permite sa opreasca masina oriunde vrea tupeul lui. Poza a fost facuta ieri (2 martie) in fata unei cafenele din zona scolii nr. 3. Desi exista locuri de parcare amenajate corespunzator chiar si in curtea cafenelei, cel care era la volanul masinii (GES la numar, vine de Grup Est Security care intre timp a fost bagata in faliment, iar acum se merge pe alta firma cu acronim asemanator) a parcat blocand traficul pe straduta ingusta, sfidant efectiv bunul simt dar si pe cei care erau nevoiti sa treaca cu masinile prin zona.

Loading...

Poza a fost postata pe un grup de facebook, sugestiv intitutlat ”Parchezi ca un bou…”, unde gestul fost taxat pe masura:

La atat de mult tupeu, nu ne-ar mira ca dupa vreo doua articole intr-un cotidian local tiparit controlat de acelasi individ, prin care va fi pus la punct primarul Chitic, sa ne trezim cu vreo hotarare de CL prin care se infiinteaza niste locuri de parcare special pentru Misaila.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ