Un barbat de 55 de ani din comuna Gheraești, jud. Neamt, a fost gasit decedat in aceasta dupa-amiaza (21 octombrie) in raul Moldova.

Barbatul plecase deacasa duminica dimineata in jurul orei 7, impreuna cu niste cunoscuti, pentru a cauta ghebe in lunca raului Moldova. Acesta ar fi trecut apa la un moment dat, pentru a ajunge intr-un sat de pe celalalt mal. Acolo a consumat alcool la o carciuma pana la amiaza, cand a fost vazut ultima data.

Barbatul nu a mai ajuns acasa, iar la miezul noptii, fiul lui de 25 de ani a anuntat disparitia. In aceasta dimineata, un politist a observat pe malul raului o sacosa cu care barbatul plecase de acasa si a fost data alarma. In sprijin au fost chemati si pompierii ISU, in urma cautarilor, barbatul fiind gasit in apa, decedat.

Se presupune ca din cauza starii de ebrietate, acesta s-a fi dezechilibrat cand a vrut sa traverseze raul inapoi spre domiciliu, a cazut in apa si nu s-a mai putut salva. In cauza a fost deschis un dosar penal, informeaza IPJ Neamt.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.