Un barbat a ramas ieri fara camionul cu care transporta lemn mai mult decat avea trecut in acte. Politistii au dispus confiscarea  masinii si lemnului, anunta IPJ Neamt:

În ziua de 24 iulie a.c., lucrători din cadrul Serviciului Ordine Publică – Biroul de Combatere a Delictelor Silvice Neamț sprijiniți de polițiști din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț și de specialiști din cadrul Direcției Silvice Neamț au desfășurat o acțiune pentru verificarea legalității transportului materialului lemnos, ocazie cu care au depistat în trafic, pe raza municipiului Piatra Neamț o autoutilitară care transporta material lemnos.

Polițiștii au stabilit că șoferul, un bărbat de 34 ani din comuna Bicaz Chei transporta cu 14 mc mai mult material lemnos decât cantitatea prevăzută în actele de însoțire. Polițiștii au dispus confiscarea masei lemnoase suplimentare, respectiv a celor 14 mc și a autoutilitarei. Totodată conducătorului auto i s–a aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 6000 lei.

Tot în cursul zilei de ieri, pe raza comunei Tarcău a fost depistat un bărbat de 45 ani din comuna Piatra Șoimului care transporta cu un ansamblu de vehicule cantitatea de 48.90 mc, material lemnos, având avizul de însoțire expirat. Polițiștii au dispus confiscarea masei lemnoase și sancționarea contravențională a conducătorului auto cu suma de 3000 lei.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.