Binecunoscuta placuta suedeza, adresata PSD in urma cu 3 ani si folosita fara rezerve de PNL (la acea vreme adversari feroce ai social democratilor), revine in varianta actualizata. Răzvan Ștefănescu, românul din Suedia devenit cunoscut după ce și-a înmatriculat mașina în Suedia cu un număr care conținea un mesaj injurios la adresa PSD, revine cu o formă de protest adaptată realitatii zilelor de astazi, în care PNL și PSD negociază formarea unui guvern.

Stefanescu a postat luni, 8 noiembrie, un anunț pe pagina sa de Facebook, cu vanzarea unui autoturism marca Skoda. Pe placuta de inmatriculare scrie ”MU1E USL”, cu referire la prima alianță încheiată in 2011 între PNL și PSD (USL- Uniunea Social Liberala). „Plăcuțele sunt cadou”, a scris Răzvan Ștefănescu, în postare.

Romanul care si-a actualizat mesajul adresat politicienilor prin intermediul placutelor de inmatriculare, are si un mesaj pentru Iohannis, Cîțu si PNL. „Domnule președinte Iohannis, am crezut în dumneavoastră când spuneați că vreți o Românie educată, o Românie în care tinerii să se întoarcă din diaspora. V-am votat și la primele alegeri și la cele de după. Am crezut în dumneavoastră, dar pe parcursul anilor am observat că sunteți un fățarnic, un om care nu se ține de cuvânt, un om care promite și uită de ce a promis.

Domnule Cîțu, v-am plăcut ca și prim-ministru. Sincer, îl susțineam pe Ludovic, dar erați ok: tânăr, deștept, cu ambiții, urați (…) corupția. Dar, la fel, pe parcurs am văzut că de fapt sunteți și dumneavoastră mult mai fățarnic sau poate sunteți un om care care nu aveți, cum s-ar spune, ouă. Să spuneți «Nu!» la ceva ce nu vă place.

Cu ocazia asta… știți, am venit cu plăcuțele, v-au plăcut, m-ați aplaudat… V-am făcut și dumneavoastră acum o plăcuță. Pentru dumneavoastră și întreg PNL-ul care vă susține, partea aceea de PNL care vă mai susține. Atât am vrut să vă spun”, a transmis Răzvan Ștefănescu. Acesta si-a actualizat si poza de profil, cu un montaj foto, care-l infatiseaza pe Ion Iliescu sub sloganul electoral al PNL, ”Dezvoltam Romania”.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.