Marturia unei femei din Piatra- Neamt schimba tot ce se stia in cazul ultramediatizatului caz, in care Cristian Boureanu acuza un politist ca l-ar fi lovit atat de rau incat i-ar fi scos sapte dinti, apoi la sectie ar fi fost batut din nou.

Lamîița M. (vom publica doar initiala numelui) este din Piatra- Neamt si a declarat in exclusivitate pentru tvmneamt.ro ca in momentul in care Cristian Boureanu a fost adus de politisti la Spitalul de Urgenta Floreasca, ea se afla internata in aceeasi unitate medicala.

Femeia spune ca acesta a fost adus in jurul orei noua dimineata la spital si in jurul orei zece l-a vazut pe Boureanu si a stat la un metru langa el (asta se intampla la cateva ore dupa incidentul din trafic). Boureanu nu avea nici o urma pe fata, nici plasturi si nici dinti lipsa. Tot ea spune ca Boureanu ”trosnea a bautura” si fost bagat in perfuzii pentru dezalcoolizare.

Lamîita M. s-a hotarat sa faca cunoscut ceea ce a vazut, revoltata fiind ca dupa acest episod, Boureanu a declarat ca a fost desfigurata in bataie. Iata declaratia ei completa:

”Eu eram la chirurgie. Am auzit mare zarva, toate asistentele agitate, nu se stia ce se intampla, cand imediat a venit in salon o nepoata a unei bolnave si a zis ca de abia a putut intra in spital, ca se inchisesera toate intrarile, adica 4 si mai lasasera o singura intrare unde erau televiziunile, ca vine Boureanu care statuse la politie noaptea. Asta era in jurul orei 9 si ceva. Pe la 10 vine o bolnava in salon si zice, vreti sa-l vedeti pe Boureanu, e la usa. M-am ridicat si eu cu chiu cu vai am mers la usa si era la distanta de 1 metru cu un politist, asistenta sefa de la ghirurgie, un medic ..nu mai sti exact care. M- am uitat la el statea cu nasu in jos, avea branula la mana, nu avea niciun plasture nimic pe fata, nu era umflat , nestiind ca o sa aud ulterior ca are arcada sparta, dinti rupti, etc. Trasnea a bautura. L-a dus intr-o rezerva unde am auzit apoi ca a primit pijama in tipla si perfuzii pentru dezalcoolizare, spuneau infirmierele. Pe la 14,45 a venit ginerele meu la mine si astepta sa vorbeasca cu domnul profesor, cand s-a facut din nou zarva mare. Scosese vedeta din salon, cu 2 politisti si a plecat la politie. Cam asta e tot. Nu ziceam nimic, dar mi s-a urcat sangele in cap cum se spune, cand am vazut ca faimosul avocat zice ca are 7 dinti scosi, si arcada sparta si ce a mai zis.”

Cele spuse de Lamîița par a fi sustinute si de ultimele imagini video aparute ieri si astazi, in care se vede cum Boureanu este foarte relaxat la sectia de politie si se manifesta in diferite moduri. Canta, gesticuleaza, etc. ceea ce un om batut mar nu prea ar fi in stare sa faca.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.