Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au identificat persoana bănuită de comiterea infracțiunii de tâlhărie. Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

La data de 15 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către un bărbat de 71 de ani, din Roman, cu privire la faptul că în timp ce se deplasa spre domiciliu a fost ajuns din urmă de o persoană necunoscută care, prin acte de violență, i-a sustras suma de 400 de lei.

Din cercetări a reieșit faptul că, în jurul orei 20.40, bărbatul a plecat de la o societate comercială iar în timp ce se deplasa spre domiciliu, a fost urmărit de un alt bărbat care l-ar fi ajuns din urmă, lovindu-l cu pumnul în zona capului. În acel moment, persoana vătămată s-ar fi dezechilibrat, ar fi căzut și ar fi fost deposedată, prin acte de violență, de suma de 400 de lei.

Imediat au fost demarate activitățile de cercetare și documentare, iar operativitatea cu care au fost desfășurate de polițiști a condus la identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei, un bărbat de 47 de ani, din Roman.

În urma documentării activității infracționale, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

Astăzi, bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

sursa: IPJ Neamt

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.