A fost găsit mort agresorul bărbatului din Dobreni (Tomita Daraban), decedat după ce a fost abandonat de politisti in fata Sectiei de Politie Gîrcina, in luna august 2020.

Adrian Ariton (agresorul- foto), in varsta de 32 de ani, a fost gasit mort duminica dimineata, 15 mai, in locuinta lui din satul Sarata, comuna Dobreni. Politistii au deschis un dosar penal, urmand a se stabili conditiile in care s-a produs decesul.

In seara zilei de 14 august 2020, Adrian Ariton l-a lovit in cap cu o sticla pe Tomita Daraban, in timp ce cei doi se aflau la un bar din comuna Dobreni. La fata locului a ajuns un echipaj de politie, care a preluat victima, in timp ce agresorul a mers impreuna cu fratele lui, la Sectia de Politie Gîrcina. Cateva ore mai tarziu, Daraban avea sa fie gasit in coma cu lovituri grave la cap, in fata Sectiei, unde a fost abandonat de politisti, desi exista martori si imagini video, care arata ca la momentul in care a coborat din cladire, acesta era intr-o stare medicala grava. Cateva zile mai tarziu, avea sa moara la un spital din Iasi. Procurorii nu au gasit niciun vinovat, iar familia a obtinut in instanta refacerea anchetei, procedura aflata acum in curs de desfasurare.

Toate detaliile, in articolele de mai jos:

În Neamț, moartea vine cu patrula- Bărbat rupt în bătaie, dus la Poliție, amendat și lăsat să moară în fața Secției

Video- Filmul agresiunii asupra bărbatului care a murit după ce a fost abandonat în fața Secției de Poliție Gîrcina

Verdict în cazul bărbatului decedat după ce a fost bătut la Dobreni, apoi abandonat de polițiști la Gîrcina: Niciun vinovat

Tribunalul Neamț obligă procurorii să refacă ancheta în cazul bărbatului bătut, apoi decedat după ca a fost abandonat de polițiști la Gîrcina

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.