Sindicatul Europol Neamț acuză într-o postare pe pagina de facebook că la IPJ Neamț se desfășoară activități de poliție sindicală, în care sunt implicate și servicii de informații, ca în cele mai crunte dictaturi, poate mai rău decât în Rusia lui Putin. Sindicaliștii susțin că resurse importante ale MAI au fost utilizate pentru a urmări și a descuraja activitatea sindicală a lui Ioan Cănărău, pe numele acestuia fiind aplicate numeroase sancțiuni, inclusiv de diminuare salarială, pentru că și-a permis să dezvăluie neregulile din sistem.
Cei de la Europol Neamț aduc și dovezi în prijinul acuzelor, care pot fi văzute mai jos: ”Avem dovezi clare că Poliția Română desfășoară activități de POLIȚIE SINDICALĂ!!
Într-un înscris din dosarul de cercetare disciplinară a lui Cănărău Ioan, Inspectorul Principal Balan Sergiu Cătălin recunoaște sec faptul că activitățile sindicale desfășurate de către liderul nostru de sindicat în luna octombrie 2022 au făcut obiectul unor verificări ale Direcției Control Intern, materializate într-o notă raport secret de serviciu, continuate printr-o cercetare disciplinară, deasemenea secret de serviciu, declanșată de către abuzatorul de serviciu a lui Cănărău Ioan, nimeni altul decât comisarul șef de poliție Osoianu Mihai Iulian.
Pe parcursul cercetării, domnul Balan Sergiu Cătălin a implicat Jandarmeria Română, Unitatea de Analiză a Informațiilor, etc, solicitând verificări OSINT, de parcă sindicatul reprezintă o amenițare pentru siguranța națională a României!
Până și securiștii de pe vremea comuniștilor se răsucesc în morminte!
Nici măcar ei nu au dovedit atâta zel!
Jandarmeria Română și-a aminit că l-a văzut pe Cănărău Ioan la un miting în București dar nu au observat însemne de-ale sindicatului Europol. Ochi de vultur, ce mai!
Unitatea de Analiză a Informațiilor, care are cu totul alte atribuții, verifică activitatea sindicală a liderului de sindicat Cănărău Ioan, în timp ce grupările infracționale își fac de cap!
Acțiunile unității vizează:
1. Acordarea de suport analitic de specialitate, atât pentru identificarea de probe și mijloace de probă, cât și pentru identificarea conexiunilor între diferite fapte penale prin analizarea și valorificarea datelor și informațiilor, inclusiv prin accesul extins la bazele de date ale partenerilor instituționali.”
E cat se poate de clar abuzul săvârșit!
Nu are atribuții în legătură cu cercetarea disciplinară a polițiștilor, Unitatea Centrală de Analiză a Informațiilor!
Ce mai contează, dispoziția a clară, “Faceți de dracu-n patru să-l distrugeți pe liderul de sindicat”!
Polițistul Cănărău Ioan va primi un salariu diminuat cu 20 la sută timp de trei luni, pentru că, în calitate de lider de sindicat a protestat pentru scumpirea energiei electrice și pentru că a îndrăznit să zgândărească MAFIA din POLIȚIA ROMÂNĂ, care, apropo, nu există, am inventat-o noi!”, se arată pe pagina de facebook a Sindicatului Europol Neamț.
Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.