Ionel Arsene, presedintele CJ Neamt, acuza Ministerul Sanatatii ca demiterea medicului Florin Apsotoae din functia de director al Spitalului Judetean Neamt, s-a facut doar din interes politic, fara a exista un motiv. Intr-o postare pe pagina lui de facebook, Arsene mai reproseaza Guvernului ca nu ajutat cu nimic spitalul din Piatra Neamt, cat timp unitatea medicala a fost in subordinea CJ Neamt si atrage atentia ca in Neamt se poate ajunge in situatia din judetul Suceava.

Ionel Arsene: Încă de dimineață am văzut în presă că managerul Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț, doctorul Florin Apostoae, a fost schimbat din funcție fără a i se imputa ceva, doar pentru a se face o numire politică în locul domniei sale.

Întrucât de vinerea trecută Spitalul de Urgență nu se mai află în coordonarea Consiliului Județean Neamț, nu pot decât să constat cu amărăciune că și în această situație gravă de pandemie, liberalii nu fac altceva decât să politizeze tot, inclusiv sănătatea nemțenilor!

Din momentul declanșării epidemiei și până la trecerea spitalului la Ministerul Sănătății, am gestionat cu responsabilitate situația, asigurând toate resursele necesare pentru a putea lupta eficient cu acest virus!

Am alocat de la bugetul Consiliului Județean peste 11 milioane de lei și am achiziționat echipamente, medicamente și materiale de protecție pentru personalul medical!

Contribuția Guvernului și a Ministerului Sănătății a fost ZERO!

În afară de câteva echipamente de protecție și 3000 de tablete nu am primit la Neamț, NIMIC!

Văd că deja la Neamț este un focar de infecție, și constat cu regret și mâhnire că tot ce spun de o lună că trebuie să facă Guvernul și toate măsurile de a preîntâmpina această stare au fost ignorate cu bună știință de către prefect și minister. Adresele mele repetate trimise către minister și Guvern au rămas fără nici un răspuns!

Le atrag public atenția, să intervină de urgență cu măsuri imediate la Neamț, pentru a nu se ajunge în situația Sucevei!!!

Ați vrut spitalul în subordine, iată, îl aveți !

Dar să vă ferească Dumnezeu să ajungă Spitalul județean Neamț în situația celui de la Suceava!

Începând de vinerea trecută, Ministerul Sănătății răspunde întru totul de soarta pacienților și a cadrelor medicale!

Urez succes noii conduceri și sper ca noi, toți nemțenii, să trecem cu bine de această criză!

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

5 COMENTARII

 1. Trebuia DEMIS deoarece este PENAL cum ești și TU CIORĂPEL….
  Nici nu trebuia pus director la S.J. Neamț…..
  Nu-i mai ajungeau banii, pentru a-l sponsoriza pe CIORĂPEL…..
  Acum era director la două spitale…..
  Sper să fie ultima reacție a bișnițarului… cu studii la Kișînău….

 2. Ciocu’ mic! Acum s-a schimbat roata. Pentru cine are probleme cu memoria să citească presa și sa afle cam ce manevre făceau unii acum vreo 3 ani.
  Hai pa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.