Absenteism- De ce nu se vaccinează românii
Rezumat: începutul pandemiei (nici acum nu e clar dacă a fost/este pandemie sau nu), la doar câteva zeci sau sute de infectări pe zi, au pus țara sub lacăt. Lockdown. A urmat trecerea la secret a cifrelor. Prin ordin de Ministru de Interne. Nu știa nimeni câți oameni se infectează în realitate, nu știa nimeni câți și de ce mor. Pentru asta exista Grupul de Comunicare Strategică, dovedit ulterior ca fiind un instrument de cacealma în toată regula.
Presa afla informații doar pe surse și de multe ori nu băteau cu cele oficiale. Se conturau premisele unei farse. Morții băgați în saci negri și imagini din China dovedite nu demult ca fiind false, presărau teroare.
Cu armata pe străzi și în lipsa unor clarificări oficiale, românii începeau să se îndoiască. Au ieșit apoi la iveală megaafacerile. Atât ale puterii cât și ale baronilor PSD (vezi cazul spitalului de la Lețcani). Se sifonau miliarde de euro in numele pandemiei. Se vindea și se cumpăra orice la suprapreț, de la Betadină la măști făcute în debara la chinezi.
Pentru români, îndoielile erau tot mai mari. Acuzau că sunt ținuți în case aiurea, în timp ce șmecherii politici se îmbogățesc. Suspiciunile erau cu atât mai mari, cu cât era și este evident și acum, că nici 1% dintre aceste afaceri nu sunt anchetate de nimeni.
În tot acest timp, micile afaceri, în special cele cu capital românesc, se prăbușeau. Statul le ajuta doar pe hârtie.
Cireașa de pe tort pentru unii și bomboana de pe colivă pentru alții, Guvernul anunță că alocă peste 40 de milioane de euro televiziunilor și site-urilor de știri centrale, pentru a difuza spoturi care să instruiască populația să poarte mască și să se spele pe mâini. Operațiunea a fost percepută de populație (și asta pe buna dreptate) ca pe un mod de corupere a presei centrale, pentru a disemina informații alarmiste și pentru a tine ascunse anumite realități.
Așa s-a reușit discreditarea și a presei locale, pe care oamenii au pus-o la pachet cu presa centrală. Credeau că toate entitățile media din țară primesc bani de la Guvern. Românii nu mai credeau în nimeni și nimic, nici măcar când le era pus în față adevărul gol- goluț.
Și a urmat valul doi. Exact cu aceeași lipsă de “Comunicare Strategică”, dar și cu mesaje apocaliptice lansate de politicienii puterii. Cu toate astea, s-au organizat două rânduri de alegeri: locale și parlamentare. Chiar și așa, pandemia în România a rămas pe loc. Nu s-a produs nicio catastrofă. Și atunci, îndoielile romanilor au devenit și mai mari: <<de Paște ne spuneați că dacă mergem la biserică vom avea înmormântări. Dacă mergem să (vă) votăm e în regulă >>
Neîncrederea populației ajunsese la cote maxime, se vorbea deja pe șleau de planuri ale ocultei, de interese ascunse. Asta s-a suprapus dezvăluirilor care începeau să apară din spitale. Românii mureau de fapt din cauza tratamentelor toxice, nerecomandate pentru infecțiile respiratorii. Sunt și acum oameni care fac tratamente pentru grave afecțiuni la ficat sau rinichi, dobândite după ce au primit în spitale medicamentație antiCovid, Kaletra sau Plaquenil. Medicamentele care vindecă în 48 de ore infectarea cu Sars Cov2 nu pot fi folosite în spitalele din România, pentru că vin de la ruși. Noi suntem parte a UE și lu’ UE nu-i place să ieșim din front, așa că mai bine murim.
Medicii care prescriu alte tratamente decât cele recomandate de specialiștii lui Arafat, sunt puși la zid, sunt linșați de presa aservită, sunt aproape lăsați fără pâine de Colegiul Medicilor, cel mai toxic organism din sistemul de Sănătate românesc.
Odată cu valul 3, vine în sfârșit, miracolul. Soluția salvatoare: VACCINUL. Inevitabil însă, apar și primele speculații bazate pe neîncredere. Este un produs neverificat, încă în stadiul de testare. Se înregistrează numeroase reacții adverse, mor oameni.
Nepregătiți pentru asta și crezând că românii terorizați un an de zile cu <<vine moartea Covid>> se vor îmbulzi la vaccinare, politicienii români se așteptau să batem Europa la numărul de vaccinați.
Aceiași politicieni care au mințit și au ascuns sau au denaturat informații legate de pandemie, fac acum apeluri, se dau peste cap, sunt în stare să promită 10 lei la salariu, doar- doar, românii vor lua cu asalt Centrele de vaccinare.
Concluzie: Cam târziu, nu? Culeg ce au semănat. Campania de vaccinare va fi un eșec. Și pentru asta nu sunt vinovați românii care nu au avut de ales și și-au activat instinctul de conservare în fața unor decidenți care au devenit subit atât de grijulii cu poporul. Responsabili de eșec sunt tocmai cei care au ținut frâiele pandemiei. Cei care au folosit Poliția și Jandarmeria să dea milioane de amenzi și să facă abuzuri în numele Covid. Cei care au mințit și au ținut ascunse lucruri și au falsificat realitățile.
De fapt, nu au reușit decât să ostilizeze cea mai mare parte a populației. Acum primesc răspunsul. E cam ca la alegeri, cu absenteismul.
Ionut CORFU
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.