Actualizare stire- 10 septembrie: Tragedie în urma accidentului de la Căciulești. Trei copii au rămas fără mamă

Stirea initiala: Paramedicul SMURD de la ISU Neamt, plutonierul adjutant Ionut Ciucanu (foto jos din momentul interventiei), s-a dovedit din nou a fi salvator chiar daca este in timpul liber. El a intervenit in aceasta sera la un accident rutier produs in satul Caciulesti din comuna Girov, in care au fost ranite grav 3 femei.

Paramedicul locuieste in acelasi sat, la aproximativ un km de locul producerii accidentulul. Spune ca era in curte in momentul in care a auzit ceva zgomot, apoi si-a dat seama ca a avut loc un accident rutier. A alergat intr-un suflet acolo si a acordat prim ajutor celor 3 victime care din pacate erau inconstiente, dar care in mod clar aveau nevoie urgent de interventia unui profesionist. Si-a facut treaba pana la sosirea colegilor săi aflati in timpul serviciului, apoi a continuat interventia alaturi de ei.

Pentru paramedicul SMURD nu este prima oara cand intervine la un accident in timpul sau liber, el fiind si sef de echipaj SMURD cu rezultate deosebite la competitii de profil. Ultima ora cand a s-a nimerit sa fie in trafic si sa intervina tot din timpul liber, a fost la un accident cu victime produs la Stefan cel Mare in urma cu aproape un an.

Si atunci ca si acum, a fost felicitat de catre colegi, dar mai ales de catre oameni care nu-l cunosc, dar care au tinut sa aprecieze spiritul civic al paramedicului SMURD.

Femei rănite în accident la Ștefan cel Mare. Un paramedic SMURD aflat în timpul liber a acordat primul ajutor victimelor

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.