Doua femei din Gadinti, jud. Neamt au fost preluate ieri (8 martie, ora 12) de ambulante in stare grava, dupa un accident casnic.

In imprejurari ramase deocamdata necunoscute dar care sunt in curs de elucidare, ele au suferit arsuri foarte grave si au fost transferate la Iasi, respectiv la Bucuresti. Una dintre femei are arsuri in zona organelor genitale.

Loading...

Cazul este cel putin ciudat pentru ca desi cele doua au suferit rani foarte grave, niciuna nu a cerut ajutor medical timp de 24 de ore si nici nu aveau de gand sa o faca. Ambulantele au ajuns la domiciliul lor dupa ce politistii din Sagna s-au autosesizat si au anuntat cadrele medicale. Potrivit IPJ Neamt, in cauza a fost deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si se fac cercetari pentru a se stabili cu exactitate ce s-a intamplat in casa celor doua femei.

Comunicat SAJ Neamt:

  • pacientă sex feminin, 42 ani, diagnostic: arsură veche de 24 de ore, gr. I-II-III membru inferior bilateral regiunea fesieră, organe genitale pe aprox. 40%, preluată de un echipaj cu medic şi predată la CPU a Sp. Municipal Roman; din CPU a fost transportată pe stadion în vederea efectuării transferului interclinic cu elicopterul la Bucureşti;
  • victimă sex feminin, 25 ani, diagnostic: arsură veche de 24 de ore membre inferioare pe aprox. 9%, preluată de un echipaj cu asistent medical şi predată la CPU a Sp. Municipal Roman; din CPU a fost preluată de un echipaj cu asistent medical în vederea efectuării transferului interclinic la Iaşi.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.