O autoutilitara incarcata cu nisip a ajuns in curtea unui imobil de pe strada Codrului din Piatra- Neamt, dupa ce a rupt mai  multe tevi de gaz metan. Accidentul s-a produs astazi, 26.03. 2016, in jurul orei 17.

Strada Codrului este situata undeva in zona parcului Zoo, chiar sub drumul care urca spre Gospodine.

Posibil din cauza incarcaturii (nisip) prea grele dar, si a rampei destul de abrupte, conducatorul auto a scapat masina de sub control, care a luat-o cu spatele inapoi a rupt un gard, mai multe tevi de gaz metan, a atins si un stalp de electricitate, apoi s-a oprit intr-o curte, in mai multe contoare de gaz metan si niste pubele pentru gunoi, dar, a ramas si suspendata pe temelia gardului.

COPERTA 2

Din fericire, nu au existat victime.

La fata locului au ajuns doua echipaje de pompieri, pentru ca exista pericol de explozie, politia rutiera, dar, si o echipa de la Eon Gaz care a oprit alimentarea cu gaz metan.

Nemultumirile familiilor afectate, s-au transformat repede intr-un scandal cu acuze aruncate ba asupra politiei, ba asupra soferului, ba asupra companiei de gaz, pentru ca mai multe imobile au ramas fara gaz metan, deci fara caldura si fara posibilitatea de a gati, in conditiile in care mai multe familii au beblusi.

Ei ar fi vrut ca masina sa fie expertizata tehnic si cantarita pentru a vedea daca a fost sau nu incarcata peste limite si au solicitat asta politistului prezent la fata locului, insa, asa ceva nu se poate face oricum, ci doar daca accidentul are urmari foarte grave si in niciun caz nu se poate face pe loc.

Soferul nu era sub influenta alcoolului, a fost amendat si a ramas ca firma care are contract cu Eon Gaz, sa inlocuiasca tevile rupte si sa se reia furnizarea de gaz metan.

Ionut CORFU

COPERTA 1 8 6 4 3 7 2 COPERTA 2

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.