Actualizare- 3: El este tânărul ucis fără vină pe o șosea din Neamț, de un TIR scăpat de sub control pe carosabil acoperit cu zăpadă

El este tânărul ucis fără vină pe o șosea din Neamț, de un TIR scăpat de sub control pe carosabil acoperit cu zăpadă

Actualizare- 2: Accidentul de pe E 85, provocat de un șofer de TIR. Un tânăr din Suceava a murit pe loc

Accidentul de pe E 85, provocat de un șofer de TIR. Un tânăr din Suceava a murit pe loc

Actualizare- 1: Un tânăr de 23 de ani, a murit, iar o tânără de 20 de ani, pasageră în mașina condusă de acesta a fost transportată la spital. Și șoferul unuia dintre camioane, un bărbat de 30 de ani, rămas încarcerat după accident, a fost transportat la spital cu multiple traumatisme. La ora 18:15, traficul rutier a fost reluat pe ambele sensuri de mers. (sursa foto: ISU)

Știrea inițială: Un accident rutier grav s-a produs în jurul orei 16, pe drumul European E 85, la ieșire din Roman spre Iași, în zona depozitului logistic LIDL.

Conform unor date preliminare, în accident ar fi implicate două camioane (TIR-uri) și două autoturisme. TIR-urile s-au răsturnat în urma accidentului, iar șoferii s-au autoevacuat. Potrivit IPJ Neamț, cel puțin o persoană a murit. Conform ISU Neamț, în unul dintre autoturisme ar fi două persoane încarcerate.

La ora redactării, intervenția echipajelor de salvare la fața locului, era în desfășurare. Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri de mers.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.