Actualizare: Bărbatul a fost scos de sub tractor, însă din păcate, era decedat. Avea 41 de ani. ”Prin apel la 112, la ora 13:01 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui eveniment în urma căruia o persoană a fost prinsă sub un tractor care s-a răsturnat într-o zonă greu accesibilă.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Târgu-Neamț și SAJ Târgu-Neamț.

Cu ajutorul echipamentelor specifice pompierii au acționat pentru scoaterea victimei de sub tractor. Din păcate, bărbatul în vârstă de aproximativ 41 de ani prezenta leziuni incompatibile cu viața”, a declarat cpt. Irina Popa- ISU Neamț.

Știrea inițială: Un accident grav s-a produs în urmă cu scurt timp, în comuna Grumăzești, județul Neamț. Un bărbat s-a răsturnat cu tractorul pe un teren agricol, fiind prins sub utilaj. Pompierii ISU Neamț, intervin la fața locului. ”Forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul Târgu-Neamț intervin în comuna Grumăzești pentru scoaterea unei persoane prinsă sub un tractor”, a anunțat ISU la ora 13:30. Știre în curs de actualizare.

I.C. (sursa foto- ISU)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.