Actualizare- 13 ianuarie: 

Accidentul de la Petru Vodă. Așa arată mașina cu care un tânăr de 27 de ani, s-a înfipt sub un TIR

Știrea inițială: Un bărbat aflat la volanul unui autoturism, a murit în această seară, după un accident rutier produs la Petru Vodă (comuna Poiana Teiului), în care a fost implicat și un TIR. În urma evenimentului rutier a fost afectat și un stâlp de electricitate. La locul evenimentului a fost solicitat și un echipaj de la Delgaz Grid pentru remedierea defecțiunilor.

La ora 21:18 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în localitatea Petru Vodă din comuna Poiana Teiului.

La locul evenimentului au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Garda nr 2 de Intervenție Poiana Teiului (o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare) și SAJ Borca (o ambulanță).

În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism și un autotren în care se aflau doar conducătorii auto. În urma impactului conducătorul autoturismului a rămas încarcerat.

Cu ajutorul echipamentelor specifice pompierii au acționat pentru scoaterea victimei din autoturism. Din păcate, victima (un bărbat de aproximativ 30 de ani) prezenta leziuni incompatibile cu viața.

Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma evenimentului rutier”, a declarat cpt. Irina Popa- ISU Neamț.

Deocamdată nu sunt cunoscute împrejurările exacte în care s-a produs accidentul, însă vom reveni cu informații după finalizarea cercetării la fața locului.

I.C. (sursa foto- ISU)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.