Actualizare- 2: Vezi AICI! Accidentul de la piață a fost provocat de o șoferiță care a schimbat banda fără să se asigure

Actualizare- 1:În jurul orei 15:05, pe timpul deplasării către o activitate de pregătire, un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere a intervenit în municipiul Piatra-Neamț pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor la un accident rutier produs pe Bulevardul 9 Mai.

În accidentul rutier au fost implicate un autoturism, un autobuz și un autocamion.

Un copil în vârstă de aproximativ 4 ani, pasager în autoturism, a fost asistat medical la locul evenimentului de echipajul SMURD TIM.

Nicio persoană din autobuz nu a necesitat îngrijiri medicale”, a declarat cpt. Irina Popa- ISU Neamț.

Știrea inițială: Un accident rutier în care au fost implicate un camion (TIR), un autobuz și un autoturism, s-a produs în jurul orei 15, pe centura orașului P. Neamț, în zona pieței centrale.

Deocamdată nu se cunoaște dinamica producerii accidentului, însă potrivit martorilor, în autoturism s-ar fi aflat o femeie și un copil, acesta acuzând usturimi la nivelul ochilor. În autobuz erau călători, însă nimeni nu a fost rănit. La fața locului sunt prezente echipaje medicale, un echipaj de pompieri și polițiști, la ora 15:15, intervenția fiind încă în desfășurare.

I.C. (sursa foto- martor)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.