Nu mai putin de 8 victime s-au inregistrat in judetul Neamt, in urma a 3 accidente rutiere petrecute noaptea trecuta (29/30 iulie), intr-un interval de 5 ore.

Primul accident a avut loc in jurul orei 2:30, la Petru Voda. ”În timp ce un tânăr de 29 de ani, din Pipirig, conducea un autoturism pe DN 15 B, pe direcţia Târgu Neamţ – Poiana Largului, în afara localităţii Petru Vodă, pe un sector de drum în rampă, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu partea laterală stânga cu un pilon din beton.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto şi a doi pasageri din autoturism, respectiv un tânăr de 27 de ani şi un bărbat de 44 de ani, ambii din Pipirig. Cele teri persoane au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, anunta IPJ Neamt.

Al doilea accident a avut loc in jurul orei 7:30, la Vanatori Neamt. ”Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat de 71 de ani, din Vînători Neamț conducea un autoturism pe DN 15 B, în localitate, din direcția Tîrgu Neamț – Pipirig, ar fi efectuat manevra de schimbare a direcției de mers prin viraj la stânga fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism care se deplasa din sens opus, condus de un bărbat de 56 de ani, din Pipirig. În urma impactului a rezultat rănirea ambilor conducători auto, aceștia fiind preluați și transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
În urma testării cu aparatul etilotest, ambele rezultate au fost negative. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat Dimitrie Mocanu, purtator de cuvant IPJ Neamt.

Un alt accident a avut loc tot in jurul orei 7:30, de data asta pe drumul national din comuna Timisesti. ”Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat de 42 de ani, din Bacău, conducea o autoutilitară pe DN 15 B, pe direcția Timișești – Târgu Neamț, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare față de un autoturism care se deplasa în fața sa, pe același sens de mers , condus de un bărbat de 47 de ani, din Timișești, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului a rezultat rănirea ambilor conducători auto și a unui pasager din autoturism, respectiv un bărbat de 64 de ani, din Timișești. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, informeaza IPJ Neamt.

Imagine accident Timisesti (sursa foto: ISU Neamt)

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.