Comunicat ISU Neamt:

Joi, 11 ianuarie a.c., în jurul orei 10:30, Detaşamentul de pompieri Piatra Neamț a intervenit, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la acoperișul unei locuințe din comuna Borlești, satul Ruseni.
În momentul sosirii echipajelor de stingere, arderea se manifesta cu flacără deschisă la nivelul acoperișului casei de locuit, existând pericolul extinderii la întreaga casă.
Timp de aproximativ 1 oră și 30 de minute, pompierii militari au acționat
cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru stingerea incendiului, fiind sprijiniți de trei pompieri voluntari cu o autospecială de stingere din cadrul Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență din orașul Roznov și comuna Borlești.
Forțele de intervenție au împiedicat propagarea incendiului la încăperile locuinței.
Cercetările efectuate au indicat faptul că, evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat, de un canal – coș de fum deteriorat.
Ca urmare a producerii incendiului, au ars circa 80 de metri pătrați din acoperișul locuinței, construit din astereală lemn cu învelitoare din șindrilă și plăci de azbociment și s-au deteriorat aproximativ 60 metri pătrați planșeu din lemn și lut.
Din fericire, nu au existat persoane rănite.

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.